Valikko

Näyttävä Biscoff-kahvikakku

Sunnuntain Biscoff-kahvikakku

Näyttävä Biscoff-kahvikakku

Mehevä kahvikakku sisältää kokonaisia Biscoff-keksejä ja hasselpähkinärouhetta. Kakku kuorrutetaan mielettömän herkullisella Biscoff-kreemillä.

Kakkutaikina

2 munaa
2 dlsokeria
1 dlfariinisokeria
200 gturkkilaista jogurttia (laktoositonta)
1 ¾ dlSunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
4 dlSunnuntai Anni Helena Kakkuvehnäjauhoja
1 tlleivinjauhetta
1 tlsoodaa
1 ½ tlkanelia
1 tlinkivääriä
1 dlhasselpähkinärouhetta
9 Biscoff keksiä

Kuorrutus

125 gSunnuntai Laktoositon Leivontamargariinia
250 gtomusokeria
150 gLotus Biscoff -karamellisoitua keksilevitettä

Ohjeet

  1. Sekoita munat ja sokeri. Lisää jogurtti ja Sunnuntai Juokseva.
  2. Sekoita joukkoon keskenään sekoitetut kuiva-aineet.
  3. Voitele ja jauhota leipävuoka (25 cm). Kaada taikina vuokaa.
  4. Paina taikinaan kolme keksiä rinnakkain vaakatasossa kolmeen riviin.
  5. Paista tasalämmössä 175-asteisen uunin alatasolla 45–60 minuuttia. Tarkkaile kakun kypsymistä paiston loppu vaiheessa, ettei se pääse palamaan. Voit laittaa leivinpaperin kakun päälle, jos se näyttää tummuvan liikaa.
  6.  Anna kakun jäähtyä kunnolla ennen kumoamista.
  7. Vaahdota kuorrutteen rasva. Lisää joukkoon tomusokeri ja vaahdota hyvin. Lisää joukkoon vielä keksilevite ja vaahdota seos tasaiseksi.
  8. Voit pursottaa tai levittää kuorrutteen kakun päälle. Koristele kakku Biscoff-keksimuruilla ja kokonaisilla kekseillä.

Kakun voi hyvin myös pakastaa ja kuorruttaa sulatuksen jälkeen.

Tykkää (4)

    Jaa

    Kommentit

    Reseptillä ei ole kommentteja.

    Jätä kommentti

    Reseptissä käytetyt tuotteet