Valikko

Teresan kesäkurpitsa-vuohenjuustopiiraat

Teresan kesäkurpitsa-vuohenjuustopiiraat

Kesäkurpitsa ja vuohenjuusto sopivat ihanasti yhteen. Pienet, suolaiset piiraat ovat oiva suolainen herkku kaikenlaisiin juhliin.

  • 4 kpl
  • Yli 60 min
  • Kananmunaton

Pohja

100 gSunnuntai Leivontamargariinia
dlSunnuntai Täysjyvävehnäjauhoja
1 dlmantelijauhetta
rklkylmää vettä

Täyte

150 gmaustamatonta tuorejuustoa
ripaus suolaa
½ sitruunan raastettu kuori
1 keskikokoinen kesäkurpitsa
100 gvuohenjuustoa
tuoretta timjamia
mustapippuria

Ohjeet

  1. Nypi margariini ja jauhot sekaisin murumaiseksi seokseksi. Lisää kylmä vesi ja sekoita taikina tasaiseksi.
  2. Kääri taikina kelmuun ja laita hetkeksi jääkaappiin lepäämään.
  3. Voitele 4 kpl pieniä piirasvuokia (halkaisija n. 10 cm).
  4. Sekoita tuorejuuston joukkoon sitruunan kuori, mausta ripauksella suolaa.
  5. Leikkaa kesäkurpitsa ja vuohenjuusto ohuiksi viipaleiksi.
  6. Painele taikina piirasvuokien pohjille ja reunoille.
  7. Lusikoi tuorejuustoseos vuokien pohjalle.
  8. Asettele kesäkurpitsa- ja vuohenjuustoviipaleet limittäin tuorejuustoseoksen päälle.
  9. Viimeistele timjamilla ja mustapippurilla.
  10. Paista 200 asteisessa uunissa 30-35 minuuttia. Jäähdytä hieman ja tarjoile salaatin kera.

Tykkää (4)

    Jaa

    Kommentit

    Reseptillä ei ole kommentteja.

    Jätä kommentti

    Reseptissä käytetyt tuotteet