Valikko

Valkosuklaiset carmelitas-neliöt herukoilla

Helpot & herkulliset carmelitas-neliöt valkosuklaalla ja herukoilla hurmaavat kahvipöydässä

Valkosuklaiset carmelitas-neliöt herukoilla

Carmelitas-neliöt ovat koukuttava herkku! Täytteessä maistuvat herkullisessa liitossa makea valkosuklaa ja kirpeät herukat.

Ainekset

100 gvalkosuklaata
100 gpunaherukoita
2 dlElovena Kaurahiutaleita
3 ½ dlSunnuntai Erikoisvehnäjauhoja
1 tlleivinjauhetta
1 ¾ dlsokeria
150 gSunnuntai Leivontamargariinia
1 dlmaitoa
400 gkondensoitua maitoa

Ohjeet

  1. Rouhi suklaa isoiksi paloiksi.
  2. Punnitse punaherukat.
  3. Yhdistä kulhossa kaurahiutaleet, jauhot, leivinjauhe ja sokeri. Lisää joukkoon pehmeä margariini ja nypi ainekset murumaiseksi seokseksi. Ota 1 ½ dl muruseosta erikseen myöhempää käyttöä varten.
  4. Lisää muruseokseen maito ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.
  5. Painele taikina jauhotetuin käsin leivinpaperoituun kakkuvuokaan (n. 20 x 20 cm). Pistele pohja haarukalla.
  6. Paista 200 asteessa uunin keskitasolla noin 15 minuuttia.
  7. Kaada kondensoitu maito esipaistetun pohjan päälle.
  8. Ripottele päälle herukat ja valkosuklaarouhe. Ripottele päällimmäiseksi muruseos.
  9. Paista uunin keskitasossa vielä noin 20 minuuttia.
  10. Anna kakun jäähtyä ja leikkaa neliöiksi.

Tykkää (29)

    Jaa

    Kommentit

    Reseptillä ei ole kommentteja.

    Jätä kommentti

    Reseptissä käytetyt tuotteet