Valkosuklaiset carmelitas-neliöt herukoilla
Valkosuklaiset carmelitas-neliöt herukoilla
Carmelitas-neliöt ovat koukuttava herkku! Täytteessä maistuvat herkullisessa liitossa makea valkosuklaa ja kirpeät herukat.
Ainekset
100 g | valkosuklaata |
---|---|
100 g | punaherukoita |
2 dl | Elovena Kaurahiutaleita |
3 ½ dl | Sunnuntai Erikoisvehnäjauhoja |
1 tl | leivinjauhetta |
1 ¾ dl | sokeria |
150 g | Sunnuntai Leivontamargariinia |
1 dl | maitoa |
400 g | kondensoitua maitoa |
Ohjeet
- Rouhi suklaa isoiksi paloiksi.
- Punnitse punaherukat.
- Yhdistä kulhossa kaurahiutaleet, jauhot, leivinjauhe ja sokeri. Lisää joukkoon pehmeä margariini ja nypi ainekset murumaiseksi seokseksi. Ota 1 ½ dl muruseosta erikseen myöhempää käyttöä varten.
- Lisää muruseokseen maito ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.
- Painele taikina jauhotetuin käsin leivinpaperoituun kakkuvuokaan (n. 20 x 20 cm). Pistele pohja haarukalla.
- Paista 200 asteessa uunin keskitasolla noin 15 minuuttia.
- Kaada kondensoitu maito esipaistetun pohjan päälle.
- Ripottele päälle herukat ja valkosuklaarouhe. Ripottele päällimmäiseksi muruseos.
- Paista uunin keskitasossa vielä noin 20 minuuttia.
- Anna kakun jäähtyä ja leikkaa neliöiksi.
Tykkää (30)
Kommentit
Jätä kommentti