Valikko

Voikakku (Butter Cake)

Sunnuntai voikakku (butter cake)

Voikakku (Butter Cake)

Tällä helpolla reseptillä ja maukkailla aineksilla leivot kostean pehmeän ja kuohkean voikakun. Appelsiininkuoripaloilla saat kakkuun vielä hieman lisää luksusta.

3 dlSunnuntai Erikoisvehnäjauhoja
1 tlleivinjauhetta
225 gpehmeää voita
2 ½ dlsokeria
1 tlvaniljasokeria
4 isoa munaa
¾ dlmaustamatonta- tai turkkilaista jogurttia
50 gappelsiininkuoripaloja

Ohjeet

  1. Laita uuni lämpenemään tasalämmöllä 185 asteeseen.
  2. Voitele ja jauhota leipävuoka (25 cm) tai kakkuvuoka (sisämitat n. 21 cm*21 cm).
  3. Yhdistä jauhot ja leivinjauhe.
  4. Vaahdota voita ja sokereita kolmisen minuuttia.
  5. Lisää vaahtoon munat yksitellen vaahdottaen jokaisen munan lisäyksen jälkeen noin minuutin ajan.
  6. Sekoita joukkoon jauhoseos.
  7. Lisää joukkoon vielä jogurtti ja appelsiinikuoripalat.
  8. Kaada seos vuokaan ja paista uunin alatasolla 40–50 minuuttia.
  9. Jäähdytä hetken aikaa ennen kumoamista.

Tykkää (2)

    Jaa

    Kommentit

    Reseptillä ei ole kommentteja.

    Jätä kommentti

    Reseptissä käytetyt tuotteet