Valikko
Vappu Pimiän mokkapalat

Vappu Pimiä ja Sunnuntai Mokkapalapohjamix

Sunnuntai Mokkapalapohjamix on helppo ja nopea tapa leipoa joka perheen suosikkileivonnaisia, mokkapaloja. Myös Vappu Pimiä testasi uutuustuotetta yhdessä lasten kanssa. Katso mitä Vappu tuumasi Mokkapalapohjamixistä!

 • ”Mokkapalat, nokkapalat, masaliisat – rakkaalla lapsella on monta nimeä, eikä suotta! Mokkapalat on kestohitti vuodesta toiseen myyjäisissä, urheiluturnauksissa, synttäreillä, pihajuhlissa, nyyttäreillä, jne! Moni kuitenkin metsästää sitä täydellistä mokkapalareseptiä, eikä halua tuhlata aikaa niiden valmistamiseen.

  Nyt mokkapaloja voi leipoa vaikka joka päivä, sillä tämän helpommaksi homma ei voi mennä! Sunnuntai on tuonut markkinoille mokkapalapohjamixin, jolla saat mokkapalapohjan uuniin 5 minuutissa! Sekoitat pussin sisällön joukkoon nesteen ja rasvan, kaadat taikinan pellille ja eikun uuniin!

  Mokkapalamix-pussissa ei ole kuorrutteen aineksia, mutta pussin kyljestä löytyy takuuvarma resepti siihen, ja sekin syntyy ihan yhtä helposti kuin itse pohja ja vain 4 raaka-aineesta.

  Sunnuntai haluaa nyt myös tukea lasten- ja nuorten urheilutapahtumia ja turnauksia, ja voitkin tilata teidän tapahtumaan ilmaiset Sunnuntain Mokkapalamixit tästä!”

  Vappu

 • Mokkapalapohjamixistä valmistat helposti perinteiset mokkapalat, mutta myös maukkaat muffinssit ja suussasulavan juustokakun!

  • Mokkapala-juustokakku
   Helppo!

   Perinteinen mokkapala yhdistettynä juustokakkuun on helppo ja nopea tehdä Sunnuntai Mokkapalamixin avulla, ja se säilyy mehevänä useamman päivän ajan.

   Alle 60 min

  • Mokkapalapohjamix
   Helppo!

   Herkulliset mokkapalat valmistuvat nopeasti Sunnuntai Mokkapalapohjamixin avulla. Lisää vain neste, rasva ja kuorrute.

   Alle 60 min

  • Helppo!

   Suklaamuffinssit valmistuvat hetkessä Sunnuntai leivontamixistä! Voit viimeistellä kuppikakut maapähkinävoikuorrutteella.

   Alle 30 min