Kinkku-Ananas pizza
Kinkku-ananas pizza
Leivo pellillinen pizzaa klassikko täytteillä!
Pohja
2 ½ dl | vettä |
---|---|
1 tl | suolaa |
2 rkl | rypsiöljyä |
1 ps | Sunnuntai Kuivahiivaa |
5 ½ dl | Sunnuntai Erikoisvehnäjauhoja |
Täytteet
1 ½ dl | paseerattua tomaattia |
---|---|
200 g | kinkkusuikaleita |
1 tlk | ananaspaloja |
50 g | fetajuustokuutioita |
½-1 rkl | kuivattua oreganoa |
150 g | juustoraastetta |
Ohjeet
- Valmista taikina lisäämällä 42 asteiseen (reilusti kädenlämpöiseen) veteen suola ja öljy.
- Sekoita kuivahiiva noin puoleen jauhoista ja lisää seos nesteeseen.
- Lisää taikinaan loput jauhoista ja vaivaa käsin kimmoisaksi. Peitä taikina liinalla ja anna kohota noin 30 minuuttia.
- Laita uuni lämpenemään tasalämmöllä 225 asteeseen.
- Kumoa kohonnut taikina jauhotetun leivinpaperin päälle ja kauli isoksi levyksi. Siirrä leivinpaperi uunipellille.
- Levitä pohjan päälle tomaattimurska. Lisää kinkkusuikaleet, valutetut ananaspalat ja fetajuustokuutiot. Ripottele päälle oregano ja juustoraaste.
- Paista pizzaa uunin keskitasossa noin 20-25 minuuttia.
Tykkää (14)
Kommentit
Reseptillä ei ole kommentteja.
Jätä kommentti