Valikko

Kolmen juuston hachapuri

hachapuri

Kolmen juuston hachapuri

Koko Suomi leipoo -ohjelmassa kilpailijat pääsivät leipomaan hachapureja. Koko Suomi leipoo 6. kausi, 4. jakso; tekninen tehtävä. Kuvassa oleva resepti: Niko

Taikina

325 gSunnuntai Erikoisvehnäjauhoja
5 gSunnuntai kuivahiivaa
1 kplkananmuna (60 g)
1 kplkananmunan keltuainen (20 g)
1,5 dlkermaviiliä
ripausmerisuolaa

Täyte

150 gfetaa
150 gmozzarellaa
6 kplviiriäisen munia
20 gparmesaania

Voiteluun

kananmunaa

Ohjeet

  1. Valmista taikina sekoittamalla vehnäjauhot, munat, hiiva ja kermaviili keskenään.
  2. Vaivaa, kunnes taikina on elastinen ja tasainen. Kelmuta taikina ja anna levätä 20 minuuttia.
  3. Kauli taikinasta kuusi soikean muotoista palaa ja aseta juustot keskelle.
  4. Ala rullata taikinaa joka reunasta tasaisesti, kunnes saat veneen muodon. Voitele reunat munalla.
  5. Paista 200 asteessa kullanruskeaksi.
  6. Riko viiriäisen muna keskelle leipää ja paista vielä muutama minuutti.
  7. Viimeistele parmesaanilla.

Leivonta-aika: 1 tunti 15 minuuttia
Tarjoiluastia: Puulauta 30 x 40 cm

Tykkää (0)

    Jaa

    Kommentit

    Reseptillä ei ole kommentteja.

    Jätä kommentti

    Reseptissä käytetyt tuotteet