Kolmen juuston hachapuri
Kolmen juuston hachapuri
Koko Suomi leipoo -ohjelmassa kilpailijat pääsivät leipomaan hachapureja. Koko Suomi leipoo 6. kausi, 4. jakso; tekninen tehtävä. Kuvassa oleva resepti: Niko
Taikina
325 g | Sunnuntai Erikoisvehnäjauhoja |
---|---|
5 g | Sunnuntai kuivahiivaa |
1 kpl | kananmuna (60 g) |
1 kpl | kananmunan keltuainen (20 g) |
1,5 dl | kermaviiliä |
ripaus | merisuolaa |
Täyte
150 g | fetaa |
---|---|
150 g | mozzarellaa |
6 kpl | viiriäisen munia |
20 g | parmesaania |
Voiteluun
kananmunaa |
Ohjeet
- Valmista taikina sekoittamalla vehnäjauhot, munat, hiiva ja kermaviili keskenään.
- Vaivaa, kunnes taikina on elastinen ja tasainen. Kelmuta taikina ja anna levätä 20 minuuttia.
- Kauli taikinasta kuusi soikean muotoista palaa ja aseta juustot keskelle.
- Ala rullata taikinaa joka reunasta tasaisesti, kunnes saat veneen muodon. Voitele reunat munalla.
- Paista 200 asteessa kullanruskeaksi.
- Riko viiriäisen muna keskelle leipää ja paista vielä muutama minuutti.
- Viimeistele parmesaanilla.
Leivonta-aika: 1 tunti 15 minuuttia
Tarjoiluastia: Puulauta 30 x 40 cm
Tykkää (6)
Kommentit
Reseptillä ei ole kommentteja.
Jätä kommentti