Valikko

Gluteeniton panforte

Gluteeniton panforte

Italialainen herkku panforte on tuhti hedelmäkakku, jossa on runsaasti pähkinöitä.

  • noin 30 palaa
  • Alle 60 min
  • Gluteeniton

Ainekset

100 gkuorittuja manteleita
100 gmacadamiapähkinöitä
100 gsuolattuja pistaasipähkinöitä
50 gkuivattuja viikunoita
50 gappelsiinikuoripaloja
1 dlSunnuntai Gluteeniton Täysjyväkaurajauhoa
1 tlkanelia
1 ½ dljuoksevaa hunajaa
2 dlsokeria
150 gtummaa suklaata 70% (gluteeniton)

Koristeluun

kaakaojauhetta tai tomusokeria

Ohjeet

  1. Paahda mantelit ja pähkinät kuivalla kuumalla pannulla. Varo polttamasta.
  2. Poista viikunoista kovat kannat ja pilko pieniksi paloiksi.
  3. Sekoita pähkinät, paloitellut viikunat, appelsiinikuoripalat, kaneli ja kaurajauho keskenään.
  4. Sulata hunaja ja sokeri kattilassa. Nosta kattila liedeltä ja sekoita joukkoon suklaa.
  5. Kaada seos kuivien aineiden joukkoon. Sekoita hyvin.
  6. Kaada taikina leivinpaperilla päällystettyyn vuokaan noin 20 cm x 25 cm.
  7. Paista 150-asteisen kiertoilmauunin keskitasolla noin 35 minuuttia.

Tykkää (6)

    Jaa

    Kommentit

    Reseptillä ei ole kommentteja.

    Jätä kommentti

    Reseptissä käytetyt tuotteet