Gluteeniton panforte
Gluteeniton panforte
Italialainen herkku panforte on tuhti hedelmäkakku, jossa on runsaasti pähkinöitä.
Ainekset
100 g | kuorittuja manteleita |
---|---|
100 g | macadamiapähkinöitä |
100 g | suolattuja pistaasipähkinöitä |
50 g | kuivattuja viikunoita |
50 g | appelsiinikuoripaloja |
1 dl | Sunnuntai Gluteeniton Täysjyväkaurajauhoa |
1 tl | kanelia |
1 ½ dl | juoksevaa hunajaa |
2 dl | sokeria |
150 g | tummaa suklaata 70% (gluteeniton) |
Koristeluun
kaakaojauhetta tai tomusokeria |
Ohjeet
- Paahda mantelit ja pähkinät kuivalla kuumalla pannulla. Varo polttamasta.
- Poista viikunoista kovat kannat ja pilko pieniksi paloiksi.
- Sekoita pähkinät, paloitellut viikunat, appelsiinikuoripalat, kaneli ja kaurajauho keskenään.
- Sulata hunaja ja sokeri kattilassa. Nosta kattila liedeltä ja sekoita joukkoon suklaa.
- Kaada seos kuivien aineiden joukkoon. Sekoita hyvin.
- Kaada taikina leivinpaperilla päällystettyyn vuokaan noin 20 cm x 25 cm.
- Paista 150-asteisen kiertoilmauunin keskitasolla noin 35 minuuttia.
Tykkää (17)
Kommentit
Reseptillä ei ole kommentteja.
Jätä kommentti