Valikko

Gluteenittomat kauraohukaiset

Gluteenittomat kauraletut valmistuvat helposti Sunnuntain Gluteenittomasta Täysjyväkaurajauhosta

Gluteenittomat kauraohukaiset

Gluteenittomat kauraletut valmistuvat helposti Sunnuntain Gluteenittomasta Täysjyväkaurajauhosta.

  • 7 isoa tai 20 pientä
  • Alle 30 min
  • Gluteeniton

Ohjeet

  1. Vatkaa jauhot maitoon. Lisää suola. Anna taikinan turvota noin 15 minuuttia.
  2. Lisää munat ja Sunnuntai Juokseva.
  3. Paista taikinasta kuumassa ohukais- tai paistinpannussa ohuita lettuja. Tarjoa lämpiminä hillon ja kermavaahdon kanssa.

Tykkää (37)

    Jaa

    Kommentit

    • NAM
      Kuulostaa helpolta ja herkulliselta.
    • Sunnuntai Koekeittiö
      Kiitos palautteesta, mukava kuulla!
    • Marketta
      Onko kaurajauho luontaisesti gluteeniton.
    • Laiska
      Onnistuskohan pannukakkua?
    • Sunnuntai Koekeittiö
      Hei! Pannukakun saa valmistettua samoista raaka-aineista hieman eri suhteilla. Käytä pellilliseen pannukakkua 7 dl maitoa, 3 dl Sunnuntai Täysjyväkaurajauhoa, 1 tl suolaa, 3 munaa ja 1/2 dl Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta. Valmista kohdat 1. ja 2. lettuohjeen mukaisesti. Paista 200 asteisen uunin keskitasolla noin 25 minuuttia. Herkuttele esimerkiksi hillon ja kermavaahdon kanssa 🙂

    Jätä kommentti

    Reseptissä käytetyt tuotteet