Puolukka-kuppikakut
Puolukka-kuppikakut
Vanilllacakes-tiliä pitävä Kati taiteili Sunnuntaille hurmaavat puolukka-kuppikakut, jotka sopivat mainiosti tarjottavaksi joulunajan vieraille.
KUPPIKAKUT
100 g | Sunnuntai Leivontamargariinia |
---|---|
1,5 dl | piimää |
2 | kananmunaa |
3,5 dl | Sunnuntai Erikoisvehnäjauhoja |
2 dl | sokeria |
1,5 tl | vaniljasokeria |
1,5 tl | leivinjauhetta |
1 tl | piparkakkumaustetta |
1 tl | vaniljasokeria |
150 g | Biscoff-keksilevitettä |
VANILJAKUORRUTE
250 g | mascarponea |
---|---|
1,5 dl | vispikermaa |
3 dl | tomusokeria |
0,5 dl | sokeria |
1 tl | vaniljasokeria |
(1-2 rkl vaniljakreemijauhetta) |
TÄYTTÖ & KORISTELU
kuppikakkupohjat | |
vaniljakuorrute | |
Biscoff-keksilevitettä | |
puolukkahilloa | |
Biscoff-keksimurua | |
pakastepuolukoita | |
rosmariinia | |
tomusokeria |
Ohjeet
KUPPIKAKUT
Sulata leivontamargariini sekä lämmitä hiukan Biscoff-keksilevitettä juoksevaksi.
Yhdistä keskenään leivontamargariini, kananmunat, piimä, sokeri ja Biscoff-keksilevite.
Yhdistä toisessa kulhossa kuivat aineet.
Lisää kuivat aineet nesteiden joukkoon käännellen.
Pursota taikinaa pursotuspussin avulla kuppikakkuvuokiin.
Paista 175 asteessa keskitasolla noin 18–20 min. Anna jäähtyä.
VANILJAKUORRUTE
Yhdistä keskenään mascarponea, vispikerma, tomusokeri, sokeri ja vaniljasokeri.
Vatkaa jämäkäksi vaahdoksi ja lisää tarvittaessa loppuvaiheessa pieni erissä vaniljakreemijauhetta joukkoon.
TÄYTTÖ & KORISTELU
Laita kuppikakkupohjat tarjoilualustalle, ota esim. iso tylla jonka avulla teet reiät kuppikakkuihin.
Lisää puolukkahilloa kuppikakkujen keskelle reikiin.
Pursota pursotuspussin ja haluamasi tyllan avulla kuppikakkujen päälle vaniljakuorrutetta.
Lisää Biscoff-keksilevitettä kuorrutteen päälle.
Koristele kuppikakut pakastepuolukoilla, keksimurulla sekä rosmariinilla sekä tomusokerilla.
Tykkää (9)
Kommentit
Reseptillä ei ole kommentteja.
Jätä kommentti