Valikko

Puolukka-kuppikakut

Puolukka-kuppikakut

Puolukka-kuppikakut

Vanilllacakes-tiliä pitävä Kati taiteili Sunnuntaille hurmaavat puolukka-kuppikakut, jotka sopivat mainiosti tarjottavaksi joulunajan vieraille.

KUPPIKAKUT

100 gSunnuntai Leivontamargariinia
1,5 dlpiimää
2 kananmunaa
3,5 dlSunnuntai Erikoisvehnäjauhoja
2 dlsokeria
1,5 tlvaniljasokeria
1,5 tlleivinjauhetta
1 tlpiparkakkumaustetta
1 tlvaniljasokeria
150 gBiscoff-keksilevitettä

VANILJAKUORRUTE

250 gmascarponea
1,5 dlvispikermaa
3 dltomusokeria
0,5 dlsokeria
1 tlvaniljasokeria
(1-2 rkl vaniljakreemijauhetta)

TÄYTTÖ & KORISTELU

kuppikakkupohjat
vaniljakuorrute
Biscoff-keksilevitettä
puolukkahilloa
Biscoff-keksimurua
pakastepuolukoita
rosmariinia
tomusokeria

Ohjeet

KUPPIKAKUT
Sulata leivontamargariini sekä lämmitä hiukan Biscoff-keksilevitettä juoksevaksi.
Yhdistä keskenään leivontamargariini, kananmunat, piimä, sokeri ja Biscoff-keksilevite.
Yhdistä toisessa kulhossa kuivat aineet.
Lisää kuivat aineet nesteiden joukkoon käännellen.
Pursota taikinaa pursotuspussin avulla kuppikakkuvuokiin.
Paista 175 asteessa keskitasolla noin 18–20 min. Anna jäähtyä.

VANILJAKUORRUTE
Yhdistä keskenään mascarponea, vispikerma, tomusokeri, sokeri ja vaniljasokeri.
Vatkaa jämäkäksi vaahdoksi ja lisää tarvittaessa loppuvaiheessa pieni erissä vaniljakreemijauhetta joukkoon.

TÄYTTÖ & KORISTELU
Laita kuppikakkupohjat tarjoilualustalle, ota esim. iso tylla jonka avulla teet reiät kuppikakkuihin.
Lisää puolukkahilloa kuppikakkujen keskelle reikiin.
Pursota pursotuspussin ja haluamasi tyllan avulla kuppikakkujen päälle vaniljakuorrutetta.
Lisää Biscoff-keksilevitettä kuorrutteen päälle.
Koristele kuppikakut pakastepuolukoilla, keksimurulla sekä rosmariinilla sekä tomusokerilla.

Tykkää (9)

    Jaa

    Kommentit

    Reseptillä ei ole kommentteja.

    Jätä kommentti

    Reseptissä käytetyt tuotteet