Valikko

Taatelikakku

Mehevä taatelikakku on oikea joulunajan klassikko

Taatelikakku

Perinteinen taatelikakku kuuluu jouluun. Kakku säilyy useita päiviä mehevänä.

  • 16-18 palaa
  • Yli 60 min
  • Laktoositon

Ainekset

1 pktkivettömiä taateleita (n. 250 g)
3 dlvettä
1 1/2 dlsokeria
200 gSunnuntai Laktoositonta Leivontamargariinia
2 munaa
2 tlleivinjauhetta
2 tlvanilliinisokeria
3 1/2 dlSunnuntai Anni Helena Kakkuvehnäjauhoja

Vuoan leivitykseen

Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
korppujauhoja

Ohjeet

  1. Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen. Voitele ja korppujauhota rengasvuoka (tilavuus n. 1,8 l).
  2. Paloittele taatelit ja keitä ne soseeksi veden ja sokerin kanssa. Sekoita joukkoon margariini ja anna seoksen jäähtyä.
  3. Lisää taateliseokseen munat yksitellen, samalla hyvin vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne taikinaan. Kaada taikina vuokaan.
  4. Paista kakkua uunin keskitasossa 50-60 minuuttia. Säilytä kakkua jääkaapissa.

Tykkää (11)

    Jaa

    Kommentit

    Reseptillä ei ole kommentteja.

    Jätä kommentti

    Reseptissä käytetyt tuotteet