Valikko

Vadelma-nutella cupcakes

nutella cupcake

Vadelma-nutella cupcakes

Koko Suomi leipoo -ohjelman finaalijaksossa nähtiin Marin leipomia nutella-kuppikakkuja. Onnittelut Marille 6. kauden kisan voitosta!

Suklaakuppikakku

100 gHuoneenlämpöinen voi
2,5 dlSokeria
2 Kananmunaa
1 dlMaito
1 dlKaakaojauhe
4 dlSunnuntai Erikoisvehnäjauhoja
1 tlVaniljasokeri
2 tlLeivinjauhe
1 tlSuola
2 tlKuivattu rosmariini
100 gTummasuklaa
500 gVadelma, tuore

Nutellakuorrute + koristelu

150 gHuoneenlämpöinen voi
300 gNutella
3 dlTomusokeri
Tuoretta rosmariinia ruukussa koristeluun

Ohjeet

Suklaakuppikakku

Sekoita voi, sokeri, munat ja maito sekaisin.
Sekoita kuivat aineet keskenään, lisää vähitellen voiseokseen.
Rouhi suklaa veitsellä paloiksi ja lisää joukkoon, sekoita tasaiseksi.
Laita pursotinpussiin ja pursota massa 12 muffinivuokaan. (Isot muffinivuoat)
Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia.
Anna hetki jäähtyä, kaiva sitten keskelle syvä kolo esim teelusikkamitalla.
Täyty kolo tuoreilla vadelmilla 4-6kpl hieman painaen, jotta vadelmat hajoavat.

Nutellakuorrute + koristelu

Vatkaa voi pehmeäksi vaaleaksi vaahdoksi.
Lisää loput aineet sekaan ja sekoita.
Laita pursotinpussiin missä tyllana Wilton 2D
Pursota kuorrute ensin pieni kasa keskelle vadelmien päälle, sitten aloita kakun reunasta edeten keskelle, jotta saat korkean pehmiksen näköisen keon.
Asettele päälle muutama 2-3 vadelma ja rosmariinilehti koristeeksi.

Tykkää (8)

    Jaa

    Kommentit

    Reseptillä ei ole kommentteja.

    Jätä kommentti

    Reseptissä käytetyt tuotteet