Vadelma-nutella cupcakes
Vadelma-nutella cupcakes
Koko Suomi leipoo -ohjelman finaalijaksossa nähtiin Marin leipomia nutella-kuppikakkuja. Onnittelut Marille 6. kauden kisan voitosta!
Suklaakuppikakku
100 g | Huoneenlämpöinen voi |
---|---|
2,5 dl | Sokeria |
2 | Kananmunaa |
1 dl | Maito |
1 dl | Kaakaojauhe |
4 dl | Sunnuntai Erikoisvehnäjauhoja |
1 tl | Vaniljasokeri |
2 tl | Leivinjauhe |
1 tl | Suola |
2 tl | Kuivattu rosmariini |
100 g | Tummasuklaa |
500 g | Vadelma, tuore |
Nutellakuorrute + koristelu
150 g | Huoneenlämpöinen voi |
---|---|
300 g | Nutella |
3 dl | Tomusokeri |
Tuoretta rosmariinia ruukussa koristeluun |
Ohjeet
Suklaakuppikakku
Sekoita voi, sokeri, munat ja maito sekaisin.
Sekoita kuivat aineet keskenään, lisää vähitellen voiseokseen.
Rouhi suklaa veitsellä paloiksi ja lisää joukkoon, sekoita tasaiseksi.
Laita pursotinpussiin ja pursota massa 12 muffinivuokaan. (Isot muffinivuoat)
Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia.
Anna hetki jäähtyä, kaiva sitten keskelle syvä kolo esim teelusikkamitalla.
Täyty kolo tuoreilla vadelmilla 4-6kpl hieman painaen, jotta vadelmat hajoavat.
Nutellakuorrute + koristelu
Vatkaa voi pehmeäksi vaaleaksi vaahdoksi.
Lisää loput aineet sekaan ja sekoita.
Laita pursotinpussiin missä tyllana Wilton 2D
Pursota kuorrute ensin pieni kasa keskelle vadelmien päälle, sitten aloita kakun reunasta edeten keskelle, jotta saat korkean pehmiksen näköisen keon.
Asettele päälle muutama 2-3 vadelma ja rosmariinilehti koristeeksi.
Tykkää (8)
Kommentit
Reseptillä ei ole kommentteja.
Jätä kommentti