Vegaaninen pannukakku kasviksilla

Vegaaninen pannukakku kasviksilla
Vegaanisen pannukakkupohjan päällä hummusta ja raikkaita kasviksia. Kevyempi lounas tai välipala maistuu hyvin myös kylmänä.
Pannukakku
| 7 dl | Sunnuntai Erikoisvehnäjauhoja |
|---|---|
| ½ dl | Elovena Vehnäleseitä |
| 2 tl | leivinjauhetta |
| 1 tl | suolaa |
| ½ tl | kuivattua basilikaa |
| 1 l | Elovena kaurajuoma 1,5% |
Päälle
| 225 g | chili hummusta |
|---|---|
| 1 | pieni punasipuli |
| 1-2 | avokadoa |
| 100 g | kirsikkatomaatteja |
| ½ tlk | säilykemaissia (150g/140g) |
| korianteria | |
| mustapippuria |
Ohjeet
- Sekoita kulhossa kaikki pannukakun kuivat ainekset. Lisää kauramaito ja sekoita taikina tasaiseksi.
- Kaada taikina leivinpaperin päälle uunipannulle. Paista 225 asteisen uunin keskitasolla noin 40 minuuttia.
- Pannukakun kypsyessä pilko punasipuli, avokadot ja kirsikkatomaatit. Valuta maissi.
- Levitä hieman jäähtyneen pannukakun päälle hummus sekä kasvikset. Viimeistele tuoreella korianterilla ja rouhaise päälle mustapippuria.
Tykkää (14)



