Vegaaninen pannukakku kasviksilla
Vegaaninen pannukakku kasviksilla
Vegaanisen pannukakkupohjan päällä hummusta ja raikkaita kasviksia. Kevyempi lounas tai välipala maistuu hyvin myös kylmänä.
Pannukakku
4 dl | Sunnuntai Erikoisvehnäjauhoja |
---|---|
3 dl | Sunnuntai Täysjyvävehnäjauhoja |
½ dl | Elovena Vehnäleseitä |
2 tl | leivinjauhetta |
1 tl | suolaa |
½ tl | kuivattua basilikaa |
1 l | Elovena kaurajuoma 1,5% |
Päälle
225 g | chili hummusta |
---|---|
1 | pieni punasipuli |
1-2 | avokadoa |
100 g | kirsikkatomaatteja |
½ tlk | säilykemaissia (150g/140g) |
korianteria | |
mustapippuria |
Ohjeet
- Sekoita kulhossa kaikki pannukakun kuivat ainekset. Lisää kauramaito ja sekoita taikina tasaiseksi.
- Kaada taikina leivinpaperin päälle uunipannulle. Paista 225 asteisen uunin keskitasolla noin 40 minuuttia.
- Pannukakun kypsyessä pilko punasipuli, avokadot ja kirsikkatomaatit. Valuta maissi.
- Levitä hieman jäähtyneen pannukakun päälle hummus sekä kasvikset. Viimeistele tuoreella korianterilla ja rouhaise päälle mustapippuria.
Tykkää (14)
Kommentit
Reseptillä ei ole kommentteja.
Jätä kommentti