Valikko

Vegaaninen pannukakku kasviksilla

Vegaaninen, suolainen pannukakku

Vegaaninen pannukakku kasviksilla

Vegaanisen pannukakkupohjan päällä hummusta ja raikkaita kasviksia. Kevyempi lounas tai välipala maistuu hyvin myös kylmänä.

Pannukakku

4 dlSunnuntai Erikoisvehnäjauhoja
3 dlSunnuntai Täysjyvävehnäjauhoja
½ dlElovena Vehnäleseitä
2 tlleivinjauhetta
1 tlsuolaa
½ tlkuivattua basilikaa
1 lElovena kaurajuoma 1,5%

Päälle

225 gchili hummusta
1 pieni punasipuli
1-2 avokadoa
100 gkirsikkatomaatteja
½ tlksäilykemaissia (150g/140g)
korianteria
mustapippuria

Ohjeet

  1. Sekoita kulhossa kaikki pannukakun kuivat ainekset. Lisää kauramaito ja sekoita taikina tasaiseksi.
  2. Kaada taikina leivinpaperin päälle uunipannulle. Paista 225 asteisen uunin keskitasolla noin 40 minuuttia.
  3. Pannukakun kypsyessä pilko punasipuli, avokadot ja kirsikkatomaatit. Valuta maissi.
  4. Levitä hieman jäähtyneen pannukakun päälle hummus sekä kasvikset. Viimeistele tuoreella korianterilla ja rouhaise päälle mustapippuria.

Tykkää (14)

    Jaa

    Kommentit

    Reseptillä ei ole kommentteja.

    Jätä kommentti

    Reseptissä käytetyt tuotteet