Valikko

Gluteeniton punajuuri-suklaakakku

Syntisen hyvä gluteeniton punajuuri-suklaakakku

Gluteeniton punajuuri-suklaakakku

Täyteläisen gluteenittoman suklaakakun mehevyys syntyy taikinan joukkoon raastetusta punajuuresta.

  • 8 annosta
  • Yli 60 min
  • Gluteeniton

Pohja

2 dlpunajuuriraastetta (1-2 punajuurta)
100 gtummaa suklaata
3 munaa
1 dlsokeria
1 dlfariinisokeria
3 dlSunnuntai Gluteeniton Jauhoseosta
1/2 dltummaa kaakaojauhetta
2 tlleivinjauhetta
1/2 tlsuolaa
1 tlkanelia
1 dlSunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta

Täyte

250 gmascarponejuustoa
100 gtummaa suklaata
1/2 dltomusokeria
1/2 dltummaa kaakaojauhetta

Lisäksi

250 gtuoreita vadelmia

Ohjeet

  1. Raasta punajuuri karkeaksi raasteeksi ja sulata suklaa mikrossa välillä sekoittaen.
  2. Vatkaa munat ja sokerit kuohkeaksi vaahdoksi.
  3. Yhdistä kuivat aineet keskenään. Sekoita munavaahdon joukkoon vuorotellen Sunnuntai Juokseva ja kuivat aineet siivilöiden. Kääntele lopuksi joukkoon jäähtynyt suklaa sekä raastettu punajuuri.
  4. Kaada taikina voideltuun kakkuvuokaan (halkaisija 20-22 cm) ja paista 175 asteisen uunin keskitasolla noin 50 minuuttia.
  5. Sulata täytteen suklaa ja sekoita kaikki ainekset sähkövatkaimella tasaiseksi. Halkaise jäähtynyt kakku kahteen osaan. Levitä noin puolet täytteestä kakun väliin ja loput pinnalle ja reunoille. Lisää halutessasi tuoreita vadelmia kakun väliin sekä pinnalle.

Tykkää (4)

    Jaa

    Kommentit

    Reseptillä ei ole kommentteja.

    Jätä kommentti

    Reseptissä käytetyt tuotteet